Kontaktinformasjon

TO STRIKKEDAMER AS
Sjødalsveien 24, 5305 Florvåg, Norge
Telefon: +47 90682750
Epost: post@todamer.no
Org.nr: 919074175 

Vi ber om forståelse for at vi ikke alltid rekker å ta telefonen.
Vi gjør alt vi kan for å besvare alle e-poster innen 24 timer (på ukedager), MEN i spesielt travle perioder, kan det  ta lenger tid. Ekspedering av kunder/pakking ordrer vil ALLTID ha 1. prioritet.

Ved henvendelse som gjelder nettordrer, er det VIKTIG at du refererer til webordre nr. Dersom vi må bruke ekstra tid på å finne frem til en ordre, kan det resultere i at andre kunder må vente et døgn ekstra på å få varene sine.


Vår intensjon er å tilby en funksjonell nettbutikk som tilfredsstiller nett-kundens behov, samtidig som vi ønsker å tilby våre lokale kunder, den hjelp og service  en faghandel skal ha. 

KUNDEFORDELER
Dersom du registrerer deg som kunde, vil du kunne motta våre nyhets e-poster. (Du kan fint registrere deg uten å handle, og du kan selvfølgelig også handle uten å registrere deg)
Er du registrert som kunde og ikke ønsker å motta nyhetsbrevene, kan du enkelt slette deg fra dette ved hjelp av en lenke neders på nyhetsbrevet.

BUTIKKUTSALG 
Vi ønsker velkommen til å handle over disk alle hverdager mellom kl 10:00 og 15:00. 
Fra tid til annen, kan det også være åpent lager til andre tider. Dette vil bli annonsert på vår FB-side.
D
u vil alltid møte en person med høy kompetanse som kan hjelpe deg med de fleste spørsmål innen strikking og hekling, samt problemer knyttet til mønstre fra våre leverandører.

ØNSKER DU Å BESØKE OSS UTENFOR ÅPNINGSTIDEN
Dersom grupper/lag eller foreninger har lyst til å besøke oss, er dere velkommen til å ta kontakt for å gjøre en avtale om dette.

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Nyttig info

Åpningstidene våre kan variere litt under ferietider og ved helligdager.

 

09.04.2015
Les mer

Vi arrangerer jevnlig strikkekvelder og andre events. Her vil vi holde dere orientert om hva som til enhver tid vil bli arrangert.

09.04.2015
Les mer
09.04.2015
Les mer
09.04.2015
Les mer